Tapahtumat

CAFE ZOCERIA LÄKKITORILLA LIVE MUSAA JOKA PERJANTAI JA SILLOIN TÄLLÖIN LAUANTAISIN PIKKUTUNNEILLE ASTI JA KERRAN KUUKAUDESSA LAUANTAISIN STAND UP-ILTA.

Tarkempia tietoja bändeistä ja esiintyjistä löytyy CafeZoceria Facebook-sivuilta tapahtumakalenterista. Fb- sivuille on myös kirjattu tulevia tapahtumia pidemmälle kuin tälle sivustolle.

Liput kahvilasta ennakkoon n. 1 1/2 kk ennen tapahtumaa ja ovelta Cafe Zoceriasta.

 

 

Pe 16.6. Puck´iT klo 21.00

Puck’iT
Puck on Brittiläisestä mytologiasta peräisin oleva miespuolinen henkilö. Hyvän hengen tuoja.
Siitä se ajatus sitten lähti. Kasassa oli joitakin suomenkielisiä biisejä, kun usean ammatilaisenkin kanssa soittanut kitaristi / slidekitaristi Pasi ” Parska” Saharinen sekä laulaja/ lauluntekijä/kitaristi Jonna Vänskä löivät hynttyyt yhteen. Meneillään oli vuosi 2006.
Kasassa oli resonaattorikitaroin varustettu akustinen duo sekä biisejä Vänskän omasta kynästä. Biisejä myös cover osastosta, joita soittaa kuuleville korville. Biisivalinnoissa lähdettiin liikkeelle siitä, että ei olla ”top ten ” bändi, vaan soitetaan biisejä, joita ei joka keikalla kuule. Yhteiseksi säveleksi muodostui heti alkumetreillä roots henkeen ja vereen pohjautuva meno ja meininki.
Kysynnän vuoksi ,vuosien varrella duosta kasvoi nelihenkinen bändi. Basistin rooliin astui jo vuosia erinäisissä kokoonpanoissa rytmejä halkonut Pete Bergman. Laulutaitoisena basistina, Pete vastaa myös taustalauluista. Rumpali saatiin mukaan tutusta porukasta, joka sittemmin vaihtui ja vaihtui vielä kolmanteenkin otteeseen. Tällä hetkellä orkesterin tahdituksesta vastaa Jan ” Dundis” Dunderfelt.
Puck’iT elää ja muokaantuu tilanteiden vaatimalla tavalla. Keikkoja soitetaan duo, trio sekä koko bändin voimin. Studiossakin on tullut muutamaan otteeseen menneinä vuosina pyörähdettyä ja suunnitteilla on lähitulevaisuudessa saada aikaan tallenne yleiseen levitykseen.
Klake Pop Up’issa kuullaan bändin trio versio. Päivän musiikkitarjottimella on suomenkielistä omaa tuotantoa sekä lainabiisejä mm. Bonnie Raitt’in, John Hiatt’in sekä Fred McDowell’n ohjelmistoista.

Liput 10 €.

 

Pe 4.8. Rain Dogs klo 21.00

Yli kymmenen vuoden ajan toiminut kouvolalais-espoolainen, mahdollisesti Suomen paras Tom Waits -tribuuttibändi Rain Dogs esittää täydellä tunteella Waitsin parhaita biisejä höystettynä jokusella omallakin genreen sopivalla kappaleella. Kattaus sisältää laaja-alaisesti sekä herkempiä yökerhoballadeja, karhean sävykästä jazzbluesia että menevämpää, rytmikästä materiaalia Waitsille tunnusomaiseen, synkeän teatraaliseen sävyyn tulkittuna. Yhtye koostuu pitkän linjan kokeneista ja monissa liemissä keitetyistä muusikoista.

Kokoonpano:

Leo Westerlund, laulu
Kalle Ryökäs, piano, altto- ja tenorisaksofoni, haitari, laulu
Sami Muurikka, kontra- ja sähköbasso, laulu
Antti Takalo, rummut ja perkussiot

https://fi-fi.facebook.com/pages/Rain-Dogs/343483155735204

Liput 10 €.

 

Pe 11.8. Dionysian Band ( a tribute to The Doors ) klo 21.00

Dionysian Band on helsinkiläinen pitkän linjan muusikoista koostuva the Doors tribuuttiyhtye. Dionysian Band pyrkii tavoittamaan the Doorsin musiikin ainutlaatuisen tunnelman ja magian kattaen yhtyeen koko musiikillisen uran.

Henrik Korpela – Laulu
Pekka Helesuo – Kitara
Jari Melart – Koskettimet, Basso
Tatu Pärssinen – Rummut
.
FB: https://www.facebook.com/pages/Dionysian-band-a-tribute-to-The-Doors/162275780478297

Liput 10 €.

 

Pe 18.8. Bluesnake klo 21.00

Bluesnake on turkulais-lietolainen bluesrock-trio, joka yhdistelee keikkaohjelmistossaan sujuvasti vanhoja bluesklassikoita uusina sovituksina, tuoreempaa bluesrockia ja hard rockin sinisempää reunaa.

Viime aikoina ohjelmistoon on alkanut ilmestyä myös omaa materiaalia, joka noudattelee tyylillisesti hyväksi todettua linjaa. Sovitukset syntyvät koko bändin voimalla ja niistä löytyykin elementtejä myös muista vuosikymmenien varrella läpi kolutuista musiikin genreistä.

Sinisen käärmeen puremaan ei kyypakkaus auta. Bluesnake on koettava elävänä!

Robert Lumme – laulu, kitara
Marco Boogieman – basso
Mika Veijalainen – rummut

http://bluesnake.fi/
https://www.facebook.com/BluesnakeBand/

Liput 10 €.

 

Pe 25.8. Camp Kein klo 21.00

Helsinkiläinen kitarabändi. Soitamme rock-blues-funky soundilla omaa tuotantoa sekä saman genren covereita. Viimeisin sinkkujulkaisu MagnumMusic/Magnum Live 2016.

Band members / Jäsenet

Kimmo Keinänen- voc, guitars, Ari Ilaskivi- drums, Samuli Reinikainen- studio arrangements, recordings, Juha Koljonen- bass

Liput 10€.

 

Pe 1.10. Pusuki klo 21.00

Pusuki on kahden naisen hyväntuulinen musiikillinen irtiotto joka on
kasvanut duosta täysimittaiseksi yhtyeeksi vuoden 2016 aikana.
Perustajajäsenen Annikan kynästä lähteneet biisit ovat lähteneet bändin sovittamana lentoon.

Pusukin musiikki on raikasta duurivetoista suomipoppia joka
leikittelee sanoituksilla. Kappaleet ovat arkea kaihtamattomia tarinoita elämästä. Pusuki julkaisi ensimmäisen
singlensä ”Särkynyt Illuusio” kesäkuussa 2016 ja toisen singlensä
”Mitä Jos” joulukuussa 2016. Molemmat singlet ovat kuunneltavissa
Spotifyssä ja Youtubessa.

Lisää tietoa:
www.pusuki.com
www.facebook.com/pusukiband

Pusukin muodostavat perustajajäsenet
Annika Himberg (koskettimet ja laulu) ja Johanna Kivinen (laulu)
sekä taitavat muusikot Henkka Jurvanen (kitara), Valtteri Nurmiranta
(kitara), Osku Ikävalko (basso) ja Amit Sood (rummut)

Liput 10€.