Tapahtumat

CAFE ZOCERIA LÄKKITORILLA LIVE MUSAA JOKA PERJANTAI JA SILLOIN TÄLLÖIN LAUANTAISIN PIKKUTUNNEILLE ASTI JA KERRAN KUUKAUDESSA LAUANTAISIN STAND UP-ILTA.

Tarkempia tietoja bändeistä ja esiintyjistä löytyy CafeZoceria Facebook-sivuilta tapahtumakalenterista. Fb- sivuille on myös kirjattu tulevia tapahtumia pidemmälle kuin tälle sivustolle.

Liput kahvilasta ennakkoon n. 1 1/2 kk ennen tapahtumaa ja ovelta Cafe Zoceriasta.

 

Stand-Up La 7.12.2019 klo 18.00.

Stand up -iltama

Naurupuu on rakennettu, nauru on jo ovella. Iloisia ihmisiä nauraa katso-o-mossa. Näin. Laulun kautta päästään siihen, että joulunakin tätyy päästä naurumaan, vaikka se on rauhan ja rauhallisuuden aikaa. Tuleppa Zoceriaan LAUANTAINA 7.12 tsekkaamaan, mitä pukit ja joulumuorit kaivavat naurusäkeistään.

Joulukuussa klubia isännöi Ida Akkila, jonka johdolla lavalle saapuu joukko erilaisia koomikoita.

Jokaiselle jotakin! Liput 12,5 €. Ne voi ostaa ennakkoon vain kahvilasta. Ennakkoon varatut liput tulee lunastaa viimeistään vuorokautta ennen show-iltaa.

Showtime klo 18.00. Cafe Zoceria on avoinna aamusta iltaan, tapahtumailtoina pikkutunneille asti. Eli ei muuta kuin lippuja ostamaan ja kaverit mukaan kanssa! Muistathan myös, että esitysten videokuvaaminen ja äänittäminen on kielletty.

 

Kauneimmat Joululaulut 20.12.2019

Lauluyhtye Loppuunmyyty – Joululauluja

Tule aistimaan joulun tunnelmaa kun Lauluyhtye Loppuunmyyty esittää perinteisiä, sekä hieman tuntemattomampia joululauluja.

Anu Koponen, huilu ja laulu
Tamara Lewis-Brick, laulu
Tuuli Kuittinen, kitara ja laulu
Birger Malmberg, kitara

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY, TERVETULOA!