Tapahtumat

CAFE ZOCERIA LÄKKITORILLA LIVE MUSAA JOKA PERJANTAI JA SILLOIN TÄLLÖIN LAUANTAISIN PIKKUTUNNEILLE ASTI JA KERRAN KUUKAUDESSA LAUANTAISIN STAND UP-ILTA.

Tarkempia tietoja bändeistä ja esiintyjistä löytyy CafeZoceria Facebook-sivuilta tapahtumakalenterista. Fb- sivuille on myös kirjattu tulevia tapahtumia pidemmälle kuin tälle sivustolle.

Liput kahvilasta ennakkoon n. 1 1/2 kk ennen tapahtumaa ja ovelta Cafe Zoceriasta.

 

Pe 20.4. Honey B. Family klo 21.00

HONEY B. FAMILY www.hbtb.net

Honey B. Family on nimensä mukaisesti aito perhebändi, joka perustettiin toissa vuonna Helsingin Museokadulla. Kyseessä on konstailematon, suoraviivainen bluestrio: laulussa ja bassossa on äiskä, kitaroissa iskä ja rummuissa perheen juniori. Musiikin monitaiturit, Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi, tuovat parrasvaloihin 14-vuotiaan poikansa Mooseksen. Voisiko sanoa, että he palaavat samalla myös Honey B. & T-Bonesin juurille? Nykyiseen linjaa verrattuna ote on joka tapauksessa bluesimpi ja maanläheisempi. Kolmikon yhteisistä intresseistä kasattu ohjelmisto sisältää klassikoita ja sellaista T-Bonesin materiaalia, jota emobändi ei soita enää keikoillaan. Mukana on mausteeksi myös kauhallinen gospelia.

Mooses Kuloniemi on nuoresta iästä huolimattaan leikillisesti sanoen jo vanha kettu. Hän innostui rumpujen soitosta 2,5 -vuotiaana ja aloitti soitto-opinnot täytettyään 10 -vuotta. Hän on musisoinut vanhempiensa kanssa koko ikänsä ja ollut mukana näkemässä mitä keikkatouhu oikeasti pitää sisällään. Mooseksen rumpusoiton esikuvia ovat muun muassa Buddy Rich ja Elvin Jones. Arvatenkin hänen sydäntään lähellä on jazz. Tänä päivänä nuorukainen opiskelee peruskoulun ohella Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla. Hän soittaa rumpuja Krunikka Star Big Bandissa sekä omassa Milo & Moses -jazztriossaan, jolta ilmestyy tänä kesänä albumi. Lisäksi hän vaikuttaa Nirso-kansanmusiikkiyhtyeessä. Mooses on vakiinnuttanut asemansa myös Aija Puurtinen ja Rytmiraide Allstarsissa.

Aija Puurtinen – laulu, basso / Esa Kuloniemi – kitarat / Mooses Kuloniemi – rummut

Liput 15 €.

 

Pe 27.4. Milo & Moses klo 21.00

Milo & Moses
Nuoren jazztrion esikoislevy ja poikien ikäänsä nähden poikkeuksellinen kypsyys on kerännyt runsaasti kiittäviä arvioita ja radiosoittoa. Kaksi vuotta toiminut ja säännöllisesti keikkaileva Milo & Moses on kahden yläastelaisen (nykyisin lukion ekaluokkalaisen) perustama kokoonpano, jonka ytimen muodostavat tällä hetkellä 15-vuotiaat Milo Mäkelä (sähkökitara) ja Moses Kuloniemi (rummut). Kontrabassoa soittaa 18-vuotias Jon Pettersson. Levy-yhtiö KHY Suomen Musiikki Oy poimi nuorukaiset talliinsa vuosi sitten ja julkaisi kombon debyytti-lp:n syyskuussa 2016. Tämä kaikkien aikojen nuorin levyttänyt Suomijazz-yhtye edustaa tyylillisesti groove jazzia ja julkaisi Flow 2017 -tapahtumassa järjestyksessä jo toisen, Among Friends -nimisen albuminsa.
Milo Mäkelä: sähkökitara
Moses Kuloniemi: rummut
Jon Pettersson: kontrabasso
http://areena.yle.fi/1-3164232

http://nyt.fi/a1477014059499?ref=fb-share

https://www.facebook.com/Milo-Moses-506446246199781/

http://yle.fi/uutiset/3-9161985

Liput 15 €.

 

KEIKAT JÄÄVÄT KESÄTAUOLLE, SEURAAVA KEIKKA 7.9.2018. HYVÄÄ KESÄÄ, TOIVOOPI CAFEZOCERIAN VÄKI!😍