Tapahtumat

CAFE ZOCERIA LÄKKITORILLA LIVE MUSAA JOKA PERJANTAI JA SILLOIN TÄLLÖIN LAUANTAISIN PIKKUTUNNEILLE ASTI JA KERRAN KUUKAUDESSA LAUANTAISIN STAND UP-ILTA.

Tarkempia tietoja bändeistä ja esiintyjistä löytyy CafeZoceria Facebook-sivuilta tapahtumakalenterista. Fb- sivuille on myös kirjattu tulevia tapahtumia pidemmälle kuin tälle sivustolle.

Liput kahvilasta ennakkoon n. 1 1/2 kk ennen tapahtumaa ja ovelta Cafe Zoceriasta.

 

Pe 17.11. Petri Matero Group klo 21.00

Kitaristi-laulaja-biisintekijä Petri Materon liidaama ryhmä ponnistaa Suomen bluesrock-kartalle Helsingistä. Omaa voimabluesiaan reilusti rokahtavalla otteella tarjoileva kolmikko laittoi soittokamat yhteen vuoden 2015 keväällä. Visioiden ja soiton hitsautuessa yhteen on yhtyeen missioksi muodostunut sekoittaa rohkeasti perinteistä bluesrock-soppaa maustamalla sitä progressiivisilla vivahteilla tiukat genrerajat rikkoen.

Bändin ohjelmisto koostuu omasta tuotannosta, jossa on kuultavissa vaikutteita sellaisilta esikuvilta kuin Warren Haynes, Robert Cray, Robin Trower ja John Meyer. Zocerian keikalla yhtye esiintyy kosketinsoittimilla vahvistettuna, joten tunnelmia päästään maalailemaan isolla pensselillä.

Liput 10€.

 

Pe 24.11. Trick Bag klo 21.00

Trick Bag on Helsinkiläinen rock and roll yhtye, joka moukaroi turboahdettua musiikkiaan ankarasti ja suoraan kohti. Kesällä 2009 perustettu yhtye koostuu pitkän soittokokemuksen omaavista ”vanhan liiton” rokki-ukoista. Takana on jo paljon keikka kilometrejä ja muutama äänite. Suurin osa yhtyeen musiikillisesta annista koostuu kitaristi Roy Fish Loikalan sorvaamista melodioista ja lyriikoista. Yhtyeen energinen musiikki on saanut vaikutteita mm. legendoilta nimeltä The Pirates, Dr. Feelgood ja Hurriganes.

Big Pjotr: Laulu ja Kitara
Roy Fish Loikala: Kitara ja Laulu
Juuso Haapasalo: Basso
Mane Kovero: Rummut

Liput 10€.

 

Pe 1.12. Antti Kajander, kitara soi klo 21.00

Antti Kajander tuo Kitara Soi -konseptinsa Cafe Zoceriaan 1.12.

”Kitara Soi” tiivistää tutut ja tuntemattomat kappaleet jazz- ja bluesvivahteisiksi tulkinnoiksi.
Luvassa on siis sielukasta ja tunnelmallista ohjelmistoa jossa Eppu Normaalin, J. Karjalaisen ynnä monen muun
artistin kappaleet kääntyvät uusiksi mielenkiintoisiksi versioiksi.

Kajander on keikkailut viime aikana tiiviisti uuden albuminsa tiimoilta ympäri Suomea, mm. Sodankylän elokuvafestivaaleilla ja Saimaa Bluesissa sekä myös Espanjassa ja Englannissa.

Linkkejä:
www.kitarasoi.net

https://open.spotify.com/track/5lP7MpVVSfbiRCob7V5gIb

www.facebook.com/idlewolftheband

Liput 10€.

 

Pe 8.12. The Rockanites klo 21.00

The Rockanites on syksyllä 2015 kitaristilaulaja Tuomas Levonmaan perustama Rock & Roll / Rockabilly -trio, joka nojaa sekä 50-luvun alkuperäiseen amerikkalaiseen että 70-luvun buumivuosien brittiläisen revivalsoundin (à la Crazy Cavan) tyylilajeihin. 2016 yhtye keikkaili jo vakituisesti tehden lisäksi kokonaan omasta tuotannosta koostuvan ”Great Shakes” -levyn joka keräsi kiitosta esimerkiksi arvostetussa Blues News -lehdessä ja esiintyen jopa Prahan lähellä vuosittain järjestettävässä Czech Rumble -rockabillytapahtumassa. Loppuvuodesta 2016 yhtyeen sointi tukevoitui entisestään kun rytmiryhmään vaihtuivat Tuomaksen vanhat soittokaverit Jolly Roger -yhtyeestä, eli Jouni Kaartinen bassoon ja Ande Niemi rumpuihin. Yhteisiä soittovuosia näillä miehillä on takana paljon ja soitto svengaa paremmin kuin koskaan. Keikoilla on lupa odottaa sekä omaa materiaalia että tarkoin valittua lainamateriaalia yllämainituilta aikakausilta. Pidemmittä puheitta, The Rockanitesin keikoilla on lupa ja tapana tanssia!

Liput 10€.

 

Pe 15.12. Matti & Mikko Malmivaara klo 21.00

Matti on hiljattain Tampereelta Helsinkiin kotiutunut laulaja-lauluntekijä, jonka debyytti-EP ”Pahan mielen lauluja” julkaistiin keväällä 2016. Debyyttiä seurasi keväällä 2017 livenä äänitetty musiikkivideo ”Mulla on laulut”. Live-esiintyjä Matti on kiitelty tunnelmanluoja, jonka laulut kuljettavat kuulijan ajatukset hetkessä äärilaidasta toiseen.

http://facebook.com/mattivirallinen
http://spoti.fi/2rBi4a1

Mikko Malmivaara on helsinkiläinen laulunkirjoittaja ja kitaristi. Hän tekee musiikkia teksti edellä, laulut ovat pieniä tarinoita, välähdyksiä elämän kipeistä ydinkohdista. Värikkäissä lyriikoissa arkirealismi ja unenomaiset haavemaailmat vuorottelevat. Mikko Malmivaara laulaa siitä, miten asiat ovat, olivat, tai miten niiden olisi pitänyt olla.

http://www.facebook.com/malmivaara
http://www.soundcloud.com/malmivaara

Liput 10€.

 

La 16.12. Stand-Up klo 19.00

Stand up -iltama

Rauhaisaa aikaa. Joulu. Lunta tulvillaan on raikas talvisää, Cafe Zocerian komediailllassa ei mikään ole pyhää. Paitsi joulupyhät. Siispä, tule nauramaan LAUANTAINA 16. JOULUKUUTA Läkkitorin kulmille. Joulupunkin tontut kurkkivat ikkunoista ja laittavat kiltteysrastin vihkoon, jos ja vain jos olet paikalla. Älä missaa mahdollisuuksiasi olla kiltti.

Joulukuussa emännän virkaa toimittaa Tuula Kolehmainen, jonka johdolla lavalle saapuu liuta erilaisia koomikoita. Jokaiselle jotakin!

Liput 12,5 €. Ne voi ostaa ennakkoon vain kahvilasta. Ennakkovaratut liput tulee lunastaa viimeistään vuorokautta ennen show-iltaa.

Showtime klo 19.00. Cafe Zoceria avoinna aamusta iltaan, tapahtumailtoina pikkutunneille asti. Eli ei muuta kuin lippuja ostamaan ja kaverit mukaan kanssa! Muistathan myös, että esitysten videokuvaaminen ja äänittäminen on kielletty.

 

Pe 22.12 Kauneimmat joululaulut, lauluyhtye Loppuunmyyty klo 18.00.

Kauneimmat Joululaulut

Tule aistimaan joulun tunnelmaa kun lauluyhtye Loppuunmyyty laulaa perinteisiä, sekä hieman tuntemattomampia joululauluja.

Tamara Lewis-Brick, laulu
Tuuli Kuittinen, kitara ja laulu
Anu Koponen, laulu ja huilu/tinapilli
Birger Malmberg, kitara

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY, TERVETULOA!

 

Pe 29.12. Main Street Bluesband klo 21.00

Main Street Bluesband on v.-86 perustettu espoolainen blues- blues/rock trio.
Laajaan ohjelmistoon kuuluu sekä omaa tuotantoa, blues standardeja, että klassisia power trio kappaleita a la Hendrix, Cream, Vaughan, Moore ym.
Musiikkia tehdään vahvalla asenteella ja suurella sydämellä.

Main Street Bluesband on:
Fred Ahlberg kitara, laulu.
Ari ”Leru” Heikkilä basso.
Tom Weurlander rummut.

Liput 10€.

 

Pe 5.1.2018 Hi-Five Quintet klo 21.00

Helsinkiläinen Hi-Five Quintet esittää parasta amerikkalaista roots-musiikkia, jonka perusta on 40-luvun ja 50-luvun alkupuolen rhythm & blues musiikissa. Ohjelmistossa on aikakauden merkittävimpien naislaulajien, kuten Ruth Brown, Etta James, Little Esther Phillips, kappaleita.

Kokoonpano:

Mikael Bobacka – basso ja laulu

Timo Järvinen – saksofoni

Saara Koivisto – laulu

Janne Närvänen – rummut

Olli Virkkunen – kitara

Kotisivut: www.hfq.fi

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hi-Five-Quintet/587682444693668

Liput 10 €.

 

Pe 12.1. Sultans of Jungle klo 21.00

Miltä mahtaisi kuulostaa ja näyttää superkokoonpano, jossa solistina olisi Screamin’ Jay Hawkins, kitaristina Link Wray, rummuissa Earl Palmer ja bassossa Duck Dunn – ja kaikki vieläpä turbaaneihin sonnustautuneina?
Vastaus: Sultans of Junglelta!
Yhtye lainaa röyhkeästi ja mestarillisesti Americanaa 30-luvun iskelmästä, 50-luvun rockabillyn kautta, 60-luvun garage rockiin ja ulottaen musiikilliset vaikutteensa aina 70-80-lukujen rockabilly- ja garagerevivalisteihin saakka.
Sultans of Jungle debytoi 90-luvulla, saavutti mainetta rock and roll ja blues – skeneissä Suomessa, katosi maan alle ja palasi parempana kuin koskaan 2016.
Turbaanipäiset miehet ovat palanneet. This time they are twice as cool!

Liput 10 €.

 

Pe 19.01. Devil Dog Road klo 21.00

KEEP ROCK’N’ROLL ALIVE!

Devil Dog Road on rocktrio, joka “classic-rokkaa” rymistelleen genren raja-aitoja laidasta laitaan. Rokkia, jonka juuret ovat maassa. Pääasiassa omaa matskua, mutta keikoilla usein muutama makoisa laina mukana.

Liput 10€.

 

Pe 16.2. The Blue Rhythm Combo klo 21.00

The Blue Rhythm Combo soittaa rock’n’rollia – niin kuin sitä 50-60 -luvun taitteen tienoilla molemmin puolin Atlanttia soitettiin.

https://youtu.be/cYDFDDAMkjA

Liput 10€.

 

Pe 2.3. Dynamo 21.00

Dynamo on vuonna 2016 perustettu uusi joensuulainen rock-yhtye, jonka tarkoituksena on esikoisalbumillaan “IV” täyttää suomenkielisen rock-kentän keskellä ammottava aukko – se paikka jossa sähkökitara kuulostaa sähkökitaralta, rummut rummuilta ja kertosäkeet jäävät keikan jälkeen pyörimään otsalohkoon vielä grillijonopaininkin jälkeen.
17.2.2017 julkaistu pitkäsoitto sisältää yhdeksän melodisen kitararockin valioyksilöä ja levyn julkaisun myötä Dynamo lähtee kiertämään maita ja mantuja livekeikkojen muodossa. Bändin tavoitteena on vakiinnuttaa oma tukeva asema Suomen rock-kentässä ja pistää pystyyn hyvät iltamat riippumatta siitä, mihin keikkakosla kulloinkin päätyy.

DYNAMO:
Jussi Tapani Holopainen – laulu Ville Luhio – kitara
Antti Schroderus – basso Tuomas Miettinen – rummut

Liput 10€.

 

Pe 9.3. México Express klo 21.00

México Express on amerikkalais-meksikolaista rytmimusiikka soittava kitaratrio. Musiikkimme on iloinen yhdistelmä rock’n’rollia, jazzia, swingiä, boleroa ja valssia. Laulamme englanniksi ja espanjaksi.

Kokoonpano:
René Estefan – laulu, kitara
Mikael Bobacka – kontrabasso, laulu
Ville Ilmari – lyömäsoittimet, laulu

Ohessa valikoima ohjelmistostamme:
https://soundcloud.com/mexicoexpressfin

https://www.facebook.com/mexicoexpressFIN/

Liput 10€