Tapahtumat

CAFE ZOCERIA LÄKKITORILLA LIVE MUSAA JOKA PERJANTAI JA SILLOIN TÄLLÖIN LAUANTAISIN PIKKUTUNNEILLE ASTI JA KERRAN KUUKAUDESSA LAUANTAISIN STAND UP-ILTA.

Tarkempia tietoja bändeistä ja esiintyjistä löytyy CafeZoceria Facebook-sivuilta tapahtumakalenterista. Fb- sivuille on myös kirjattu tulevia tapahtumia pidemmälle kuin tälle sivustolle.

Liput kahvilasta ennakkoon n. 1 1/2 kk ennen tapahtumaa ja ovelta Cafe Zoceriasta.

 

Stand-Up La 9.2.2019 klo 18.00.

Stand up -iltama

Pakkaset paukkuvat ja susi ulvoo. On pimeää ja vähän pelottaa viltin alla. On aika kaivaa rohkeus esille ja uskaltautua ulos kohtaamaan todellisuus. Toisenlainen todellisuus, hyppysellisellä kurkumaa ja hihitystä maustettu, löytyy Zoceriasta LAUANTAINA 15. HELMIKUUTA. Tule rikastamaan arkeasi arjen hauskoilla havainnoilla. Naapurisikin on tulossa!

Helmikuussa klubia isännöi Janne Hyttinen, jonka johdolla lavalle saapuu liuta erilaisia koomikoita. Jokaiselle jotakin!

Liput 12,5 €. Ne voi ostaa ennakkoon vain kahvilasta. Ennakkovaratut liput tulee lunastaa viimeistään vuorokautta ennen show-iltaa.

Showtime klo 18.00. Cafe Zoceria on avoinna aamusta iltaan, tapahtumailtoina pikkutunneille asti. Eli ei muuta kuin lippuja ostamaan ja kaverit mukaan kanssa! Muistathan myös, että esitysten videokuvaaminen ja äänittäminen on kielletty.